På Kanten - 49 nye boliger helt fremst på Strandkanten
på kanten utsikt

Denne utsikten kan bli din

Gled deg – fra stua kan du åpne balkongdørene mot et panorama du skal lete lenge for å finne maken til.

på kanten stue

Stua

I leilighetene På Kanten legger vi lista høyt – nettopp fordi en så unik beliggenhet fortjener det lille ekstra. Glass i balkongen og heveskyvedør gjør det enkelt å slå sammen ute- og innerommet på lyse sommerdager.

Gulvet er kanskje rommets viktigste møbel, og derfor benytter vi enstavs eikeparkett med halvfals, et valg som oser av kvalitet og er usedvanlig godt å gå på.

på kanten bad

Badet

For de fleste av oss starter og avsluttes dagen på badet. Det er her vi skal gjøre oss klare til dyst, og det er her vi skal senke skuldrene og finne roen. Derfor legger vi stor vekt på velbehag på badet – gjennom rene linjer og smarte løsninger.

Som baderomsinnredning har vi valgt serien Hvit Kombi fra Nova interiør. På gulvet og vegger legger vi store keramiske fliser som gjør at badet virker enda større. Rommet lyses opp av innfelte downlights i taket. Nedfelt servant og vegghengt WC er del av leveransen.

på kanten kjøkken

Kjøkkenet

Kjøkkenet er hjemmets nye lekerom – rommet hvor gjestene underholdes og verten imponerer etter beste evne. Her legger vi vekt på kloke, funksjonelle detaljer og høy kvalitet. Kjøkkenet bruker du mange ganger hver dag, og det skal være like givende hver gang.

På gulvet legger vi enstavs eikeparkett som gir et lunt og vakkert underlag for alle timene du bruker på kjøkkenet. Vi har valgt rene, tidsriktige Hvit Lilje fra Nova Interiør som kjøkkeninnredning, og denne leveres med integrerte grep. Leveransen inneholder en komplet hvitevarepakke – her er det bare å ta med matvarene og sette i gang!