På Kanten - 49 nye boliger helt fremst på Strandkanten
På Kanten, Mer enn du forventer

Mer enn du forventer

Her finner du ikke bare flotte leiligheter med unik beliggenhet og utsikt – her rydder vi også plass for spennende fellesgoder som gjør På Kanten til et enda bedre sted å bo.

Det flotte inngangspartiet gir et helt spesielt førsteinntrykk med sitt ye flisgulv, innfelt gasspeis omkranset av glassflis og downlights i taket. Prikken over i-en blir takpendlene i bronse fra designeren Tom Dixon og den lekre sittegruppen med loungestoler fra Kettal. Velkommen hjem!

På Kanten, bilvask

Bilvask & verksted

Å flytte fra eneboligen betyr ikke at du må flytte fra garasjen. I første etasje i På Kanten finner du sameiets felles verksted og bilvaskeplass med verktøy, høytrykksspyler og diverse annet utstyr.

På Kanten, gjesterom

Gjesterom

Flere gjester enn du har plass til? I første etasje innreder vi et enkelt og innbydende gjesterom som du kan reservere for besøkende til inntekt for sameiet. Leiligheten utstyres som et hotellrom.

Treningsrom

I første etasje finner du også et felles treningsrom som utstyres med tredemølle, spinnsykkel, frivekter, medisinballer, stor TV og alt du trenger for å komme i form.

Vinterhage

Til disposisjon står også sameiets felles vinterhage med hagemøbler og gassgrill. Et utmerket sted for små og store samlinger.